Leveranstid: 15 minuter - 1 timmeAuktionen är leveransmetoden för att få ditt World of Warcraft Guld i spelet. Beroende på din fraktion, välj Orgrimmar eller Stormwind auktion. Vi rekommenderar att du säljer episka kvalitetsföremål.

Auktionsavgiften, som är cirka 6%, täcks av oss. Därför måste du lägga till en eller flera extra föremål så att vi kan täcka dessa kostnader. Vi rekommenderar att du säljer x föremål baserat på den beställda mängden och för en period av 3 dagar. Se tabellen nedan.

Köp Gold Wow Exempel: För 300 K guld som beställts, sälj 6 föremål för 50000 guld var + 1 föremål för 19200 guld för avgiften.
Köp WoW Guld utan avbrott året runt för att förbättra din World of Warcraft-karaktär. Vi har ett brett nätverk av odlare för att kontinuerligt tillhandahålla guld på alla föreslagna servrar. Du kan också kontrollera lager tillgänglighet genom att kontakta oss. Vid tillgänglighet levereras det inom några minuter.

Våra leveranstider är snabba eftersom den genomsnittliga väntetiden mellan mottagandet av din betalning och leveransen av ditt WoW Guld är bara 15 minuter. För att säkerställa säkerheten för ditt konto levereras allt WoW Guld från konton där ingen odling har utförts. Konton används för att säkerställa handelns säkerhet.