Dofus Kamas

Uppskattad tid : 15 minuter - 3 timmar


  • Välj din server
  • Välj mängd
  • Ange karaktärens namn

Leveransmetod ansikte mot ansikte i spelet.

Köp Kamas med några få klick på Mmo-Banque. Leveransen av dina Kamas kommer att ske på en diskret plats där en av våra budbärare kommer att träffa dig. Se till att vara tillgänglig i spelet, annars skickar vi dig ett kort sms för att meddela dig väntetiden för överföringen av Kamas. Våra leveranstider för dina Dofus Kamas är mellan: 15 minuter - 3 timmar.
Lösa era Kamas order med kreditkort, Paypal, Bitcoin eller andra kryptovalutor. Micropayment är tillgängligt via SMS+, Audiotel, för alla era Dofus Kamas beställningar under 8 euro. 100% snabb och säker betalning. Skicka in er micropayment omedelbart för att snabbt få era Kamas.

Vår tjänst är tillgänglig 24/7. Det innebär att vi är redo även på natten för att leverera till er in-game, både på Retro och Temporis-servrarna. Mmo-Banque har låtit spelare över hela världen utrusta sig med Kamas för Dofus Retro sedan 2010, en av de första franska leverantörerna av Dofus Kamas.

Att köpa Kamas har blivit en betydande tidsbesparing och kan undvika timmar av farming. Att få Kamas är också en tidsbesparing för att snabbt utrusta er karaktär och låta er nå era "högnivå" vänner eller utforska Dofus största fängelsehålor för att tjäna era egna Kamas. Trots de många smarta guiderna för att tjäna Kamas är det inte alltid lätt att tillämpa dessa farmingtekniker; det kräver alltid god kännedom om Dofus och daglig speltid. Låt oss inse det, de bästa farmingknepen för att snabbt få Kamas hålls alltid hemliga innan de blir för kända för spelarna.

Att köpa Kamas är därför en vanlig praxis för detta MMORPG som förblir ett av de mest populära i Frankrike, där hela ekonomiska systemet är baserat på Kamas. Så det finns inga risker med att köpa Dofus Kamas från oss. Våra Kamas erhålls från fransktalande spelare som säljer sina överskott till ett bra pris i vår butik. Våra Kamas är därför helt lagligt erhållna för att erbjuda er den bästa kvaliteten/priset på marknaden med de bästa garantierna för ert konto. Om ni vill sälja era Kamas till oss, gå bara till den här sidan och fyll i vårt försäljningsformulär.
Om ni har frågor om era Kamas Dofus, tveka inte att kontakta oss via vår online supporttjänst.

Efter att ni har mottagit er beställning och efter att ni har köpt Kamas Dofus, räknar vi med att ni lämnar en kommentar från ert konto. Hjälp oss att förbättra vår Kamas-leveransservice genom att dela er erfarenhet av att köpa Kamas för Dofus.